Mesajul Simonei Halep după victoria Monicăi Niculescu în faţa Mariei Şarapova

Simona Halep a declarat că se bucură din tot sufletul pentru victoria Monicăi Niculescu care a eliminat-o pe Maria Şarapova din primul tur al turneului de la Doha, scrie gandul.info.

2092 afișări
Imaginea articolului Mesajul Simonei Halep după victoria Monicăi Niculescu în faţa Mariei Şarapova

Mesajul Simonei Halep după victoria Monicăi Niculescu în faţa Mariei Şarapova

"E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Şarapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o", a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport, scrie Gandul.info

Monica Niculescu a reuşit surpriza zilei de luni la turneul Premier 5 de la Doha, învingând-o pe Maria Şarapova, scor 4-6, 6-4, 6-3. Sportiva din Slatina a câştigat 12 dintre ultimele 13 puncte şi îşi va afla, marţi, adversara din turul doi, scrie ProSport.ro.

La conferinţa de presă, Monica Niculescu a detaliat schimbarea survenită după primul set, care a durat o oră şi un minut.

"La început, stăteam în spatele liniei de fund şi doar mă apăram. Cred că, la un moment dat, serviciul meu s-a îmbunătăţit puţin: am reuşit câteva lovituri câştigătoare şi am avansat în teren. Astfel, dintr-o dată, nu mă mai apăram doar - aşa cum făcusem în primul set. Cheia a fost să înţeleg puţin jocul ei şi ceea ce face, pentru că nu aveam niciun fel de ritm. Dar, cred că nici ea nu a avut ritm, pentru că eu joc ciudat!"

"Îmi place să fiu unică. Cred că dreapta mea, cu slice, este o armă. Iar atunci când mă simt bine pe teren, joc relaxată, pot fi bună şi pot fi periculoasă", a spus Monica Niculescu, după calificarea în turul doi, la Doha.

A şasea româncă din Top 100 a dus ideea mai departe.

"Cu slice-ul am avansat şi am lovit mai lung. Mă bucur că am trecut mai departe. Nu este uşor să învingi astfel de jucătoare în setul trei. Când scorul este 3-3, întotdeauna joacă din ce în ce mai bine, aşa că sunt mulţumită că am reuşit să domin momentul şi să câştig", a declarat Monica Niculescu.

La rândul ei, Maria Şarapova nu înţelege ce i s-a întâmplat în meciul cu Monica Niculescu: Trebuie să mă uit la înregistrare, a spus sportiva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici