Mesajul sportivei Ana Maria Popescu, după ce Eduard Novak a obţinut argintul la Jocurile Paralimpice

  • Ministrul Sportului, Eduard Novak, a câştigat o medalie de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.
  • Sportiva Ana Maria Popescu l-a felicitat pe ministrul Sportului pentru rezultatul obţinut.
14302 afișări
Imaginea articolului Mesajul sportivei Ana Maria Popescu, după ce Eduard Novak a obţinut argintul la Jocurile Paralimpice

„Veşti bune de la Paralympic Games Tokyo 2021. Eduard Novak aduce prima medalie pentru delegaţia României, argint în proba de urmărire C4 pe pistă. Felicitări!”, a scris sportiva pe Facebook.

Schimbul de replici dintre sportivă şi ministrul Sportului

În 24 iulie, Ana Maria Popescu a câştigat argintul la spadă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta a fost prima medalie a României la Jocurile din acest an.

În prima declaraţie dată de sportivă, aceasta a afirmat că speră ca argintul obţinut să fie suficient pentru „un buget de bun simţ pentru scrima românească”.

„După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria nu putea să câştige sau nu câştiga medalia de aur.”, a spus la acel moment Eduard Novak.

La revenirea în ţară, Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului şi i-a cerut să aducă el o medalie de aur.

Eduard Novak a afirmat că declaraţia sa a fost înţeleasă greşit şi şi-a cerut scuze. Ulterior, Ana Maria Popescu a afirmat că apreciază mesajul şi şi-a cerut scuze la rândul ei pentru că a refuzat să îi strângă mâna.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici