Mesajul unui suporter japonez pentru şeful care i-a dat liber de la muncă

Deşi competiţia începută pe 20 noiembrie se va încheia pe 18 decembrie, fanul respectiv nu crede că naţionala ţării lui va merge până la capăt în Qatar.

3973 afișări
Imaginea articolului Mesajul unui suporter japonez pentru şeful care i-a dat liber de la muncă

Fanii japonezi au surprins deja cu gesturile lor de bun-simţ, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

După victoria miraculoasă cu Germania, scor 2-1, au fost fotografiaţi în timp ce adunau resturile din stadion în saci menajeri.

În timpul meciului, un fan a afişat un mesaj de mulţumire pentru şeful său, care i-a dat liber pentru două săptămâni.

Totuşi, concediul primit acoperă doar faza grupelor la turneul final, semn că respectivul suporter nu se aşteaptă ca naţionala lui să meargă dincolo de optimile de finală, într-o grupă care le mai cuprinde pe Spania şi pe Costa Rica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici