Lionel Messi are concurenţă serioasă. Provocarea lansată de fetiţa "blaugrana" pe pagina oficială a FC Barcelona

  • O fetiţă îmbrăcată în echipamentul Barcelonei în timp ce sare coarda ţine duble cu mingea
  • Clipul video a fost postat pe pagina de Instagram a clubului FC Barcelona
  • Lionel Messi a ţinut duble cu hârtia igienică în timpul pandemiei
147 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi are concurenţă serioasă. Provocarea lansată de fetiţa "blaugrana" pe pagina oficială a FC Barcelona

Messi are concurenţă serioasă

Şi sexul feminin ştie cu mingea. O demonstrează o fetiţă de 10 ani, care s-a îmbrăcat în echipamentul fotbaliştilor de la FC Barcelona şi s-a pus pe treabă. Clubul blaugrana a postat pe pagina de Instagram un clip video în care puştoaica, în ce sare coarda, jonglează cu mingea. 29 de duble a ţinut fetiţa. Clipul video a adunat în 17 ore aproximativ două milioane de vizualizări. 

Şi fotbalistul Lionel Messi a jonglat în pandemie. A acceptat provocarea cu rola de hârtie igienică. Starul Barcelonei ar putea absenta din primul meci, de la reluarea fotbalului. Argentinianul s-a accidentat la antrenamentele de marţi şi trebuie să facă o pauză de minimum 7 zile. Primul meci din La Liga din etapa cu numărul 28 va fi pe 11 iunie între Betis şi Sevilla. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici