Messi, fair-play: Ronaldo a meritat Balonul de Aur de fiecare dată când l-a câştigat

În interviul acordat canalului de televiziune egiptean MBC, argentinianul Lionel Messi a vorbit despre rivalitatea cu jucătorul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, precum şi despre viitorul său la FC Barcelona.

784 afișări
Imaginea articolului Messi, fair-play: Ronaldo a meritat Balonul de Aur de fiecare dată când l-a câştigat

Messi, fair-play: Ronaldo a meritat Balonul de Aur de fiecare dată când l-a câştigat

"Mereu am spus că aceste comparaţii sunt treaba celor din presă. Eu, personal, încerc să-mi ajut cât mai bine echipa, să evoluez din ce în ce mai bine în fiecare an şi să-mi fac bine treaba. Nu mă compar cu Cristiano şi cu nici un alt jucător. Doar încerc să mă gândesc la mine şi la coechipierii mei pentru a câştiga fiecare meci. Nu mă cunosc personal cu Cristiano, ne ştim doar din meciuri. Nu ne vedem în afara terenului pentru a avea o relaţie de prietenie, dar nu am nimic personal cu el. De fiecare dată când a cucerit Balonul de Aur, Cristiano l-a meritat. FIFA a primit voturile antrenorilor, jucătorilor, presei şi a desemnat câştigătorul", a declarat Lionel Messi.

Starul argentinian al echipei FC Barcelona nu se gândeşte să plece de la campioana Europei.

"Îmi place fotbalul din Anglia şi din Italia, urmăresc meciurile importante. Dar cum am mai spus, intenţionez să rămân pentru mulţi ani la Barcelona şi să îmi închei aici cariera. Sper să fie aşa şi să nu-mi schimb opinia. În fotbal nu se ştie niciodată, totul se poate schimba de la o zi la alta", a mai spus starul argentinian.

Lionel Messi are şi un antrenor favorit.

"Toţi antrenorii pe care i-am avut m-au învăţat câte ceva, însă cel mai important a fost Frank Rijkaard. Dacă el nu ar fi avut încredere în mine să mă promoveze în prima echipă ca titular, poate nu aş fi ajuns aici", este de părere câştigătorul Balonului de Aur din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici