Messi l-a depăşit pe Romário în clasamentul mondial al golgheterilor din toate timpurile

  • Cu cele 2 goluri marcate marţi în meciul PSG - Leipzig (3-2) din Liga Campionilor, Lionel Messi a dus la 37 numărul de echipe diferite împotriva cărora a marcat în această competiţie.
  • El este acum pe primul loc, la egalitate cu Cristiano Ronaldo, în acest clasament.
1438 afișări
Imaginea articolului Messi l-a depăşit pe Romário în clasamentul mondial al golgheterilor din toate timpurile

Messi l-a depăşit pe Romário în clasamentul mondial al golgheterilor din toate timpurile

Messi a marcat al 2-lea penalty în stil Panenka în Liga Campionilor. Prima lovitură de acest fel executată de argentinian a fost transformată împotriva lui Lyon, în 2019.

Messi are acum 755 de goluri marcate în carieră, depăşindu-l astfel pe Romário (753) şi urcând pe locul 3 în clasamentul mondial al golgheterilor din toate timpurile.

El are şanse mari să-l ajungă pe Pelé (765) până la sfârşitul acestui an.

Cristiano Ronaldo conduce clasamentul cu 794 de goluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
romario,
ronaldo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici