Messi, mesaj pentru France Football după ce a primit al 7-lea Balon de Aur: „Uneori aş vrea să trec neobservat"

Lionel Messi, câştigătorul recent al celui de al 7-lea Balon de Aur din carieră, a acordat un inteviu revistei France Football. Ca orice mare campion, Messi se bucură de o mare notorietate, apreciază acest statut, dar recunoaşte că există aspecte în viaţa unui star care nu îl încântă cu adevărat.

177 afișări
Imaginea articolului Messi, mesaj pentru France Football după ce a primit al 7-lea Balon de Aur: „Uneori aş vrea să trec neobservat"

Messi, mesaj pentru France Football după ce a primit al 7-lea Balon de Aur: „Uneori aş vrea să trec neobservat"

„Sunt Lionel Messi de 34 de ani, aşa că încep să mă obişnuiesc cu asta”, a început el prin a se confesa autoironic, în interviul acordat pentru France Football. „Sunt mulţumit de tot ce am trăit, deşi uneori trebuie să recunosc că aş vrea să trec neobservat, pentru a mă bucura de familie, fără ca oamenii să mă recunoască."

Totuşi, Messi a ţinut să precizeze că nu este în măsură să se plângă, având în vedere toate privilegiile de care beneficiază. "Întotdeauna este plăcut să primeşti un compliment, un zâmbet sau să te roage cineva să-ţi facă o fotografie. M-am obişnuit şi pentru mine a devenit ceva normal. Aşa că, este în regulă!"

Pentru a rămâne cu picioarele pe pământ şi pentru a se bucura de o viaţă echilibrată, Messi se bazează pe partenera sa, Antonella. El afirmă că aceasta joacă un rol primordial în viaţa sa şi că poate nu ar fi avut aceeaşi carieră fără prezenţa ei:

"Ea este extrem de importantă în viaţa mea. Nu numai pentru că este mama copiilor mei, ci şi pentru că a fost alături de mine practic de la începutul carierei mele. Ea mă cunoaşte pe de rost şi ştie cum să se comporte cu mine, în funcţie de fiecare situaţie. Mai ales când sunt trist sau când nu-mi pot atinge obiectivele. De asemenea, ne bucurăm împreună de multe momente frumoase pe care avem şansa să le trăim. Este o persoană esenţială pentru mine, la fel ca şi cei trei copii ai mei. "

Dincolo de cercul familial, Messi reuşeşte să meargă mai departe şi să nu se lase deranjat de supărări, datorită rutinei pe care o întreţine.

Acest mod de a-şi desfăşura cariera an de an, rămânând fidel obiceiurilor care contribuie la succesul său, l-au ajutat să îşi păstreze echilibrul în viaţa personală şi cea profesională:

"Întotdeauna mi-a plăcut rutina, ordinea, atât în viaţa privată, cât şi în cea profesională. Este ceva ce m-a caracterizat încă de când eram mic. Şi cred că m-a ajutat să obţin tot ceea ce am obţinut până acum.", a mai spus argentinianul, în amplul interviu acordat prestigioasei reviste France Footbal, cea care decernează anual Trofeul Balonul de Aur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici