Messi nu va evolua la următorul meci jucat de PSG în Cupa Franţei

Lionel Messi va fi odihnit pentru meciul din Cupa Franţei al echipei Paris St Germain, pe terenul divizionarei a treia Chateauroux, deoarece atacantul argentinian are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera după campania de la Cupa Mondială, a declarat joi antrenorul Christophe Galtier.

227 afișări
Imaginea articolului Messi nu va evolua la următorul meci jucat de PSG în Cupa Franţei

Messi nu va evolua la următorul meci jucat de PSG în Cupa Franţei

Messi, care a ridicat Cupa Mondială pe 18 decembrie pe stadionul Lusail din Qatar, a participat la antrenamentele din ultimele două zile, dar Galtier a spus că are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit să joace în competiţie.

"A avut o Cupă Mondială fantastică. Avea angajamente, se întorcea în ţara sa pentru festivităţi şi am vrut să se recupereze acasă, alături de familia sa", a declarat Galtier înaintea deplasării de vineri la Chateauroux.

"El nu va juca mâine. După ce am discutat cu el, vrem ca el să fie pregătit pentru următorul meci (împotriva lui Angers în Ligue 1)".

Liderul Ligue 1, PSG, care a suferit prima înfrângere competiţională din acest sezon duminica trecută cu 3-1 pe terenul ocupantei locului doi, RC Lens, va fi lipsită de trio-ul său ofensiv.

Atacantul francez Kylian Mbappe, care a fost de partea învinşilor în finala Cupei Mondiale, a primit o pauză şi a călătorit la New York cu prietenul şi coechipierul Achraf Hakimi, în timp ce Neymar a lipsit de la antrenamentul de joi.

"Ştiam că vor fi absenţe după Cupa Mondială. În ceea ce priveşte absenţa lui Neymar de la antrenament, aceasta fusese programată după ce toţi jucătorii au fost evaluaţi la revenirea de la Cupa Mondială", a declarat Galtier.

"Am decis împreună cu staff-ul medical că Neymar, cu tot ceea ce a trăit cu problema sa la gleznă (în Qatar), avea nevoie de timp. El nu va juca mâine".

Cu toate acestea, Galtier a insistat că va alinia o "echipă foarte competitivă", portarul costarican Keylor Navas urmând să fie titularizat în locul lui Gianluigi Donnarumma, PSG încercând să lase în urmă înfrângerea de la RC Lens.

"A existat dezamăgire, frustrare şi uneori furie, dar vrem să ne revenim cu un meci important, deoarece Cupa este unul dintre obiectivele importante ale clubului", a declarat Galtier, care a câştigat Cupa de două ori ca antrenor secund la Sochaux şi Olympique Lyonnais.

PSG va fi, de asemenea, fără mijlocaşul Marco Verratti, care este suspendat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
psg,
cupa franţei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici