Messi rămâne la Barcelona. Ce s-a întâmplat cu clauza care-i permitea să plece liber

  • Lionel Messi (32 de ani) nu a activat clauza din contract prin care putea să plece liber de contract de la Barcelona în această vară
  • Messi a declarat că după pandemie fotbalul nu va mai fi fel
  • La Liga se va relua începând cu 11 iunie, Sevilla - Betis, de la ora 22:00
648 afișări
Imaginea articolului Messi rămâne la Barcelona. Ce s-a întâmplat cu clauza care-i permitea să plece liber

Messi rămâne la Barcelona. Ce s-a întâmplat cu clauza care-i permitea să plece liber

Fanii campioanei Spaniei pot răsufla uşuraţi. Messi nu şi-a activat clauza prin care putea să plece liber de la Barcelona şi va continua să joace pentru catalani. Clauza a expirat la 31 mai. Messi mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2021. 

Starul argentinian a fost afectat de pandemie. Căpitanul Barcelonei spune că îl frustrează faptul că au murit mulţi oameni din cauza noului coronavirus şi că este nedrept. 

"Fotbalul, la fel ca viaţa în general, cred că nu vor fi niciodată la fel. Revenirea la normal trebuie să se facă gradual, va fi o situaţie ciudată pentru noi, sportivii, dar şi pentru toţi cei care trebuie să îşi schimbe dinamica şi modul de a lucra", a declarat Messi, conform elpaisdiario.com.

Campionatul din Spania se va relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi cel dintre Sevilla şi Betis. Barcelona va juca prima partidă oficială sâmbătă, 13 iunie, pe terenul celor de la Mallorca, de la ora 22:00. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici