Video Messi şi Cristiano Ronaldo, diferiţi şi în izolare. Cum îşi "omoară" timpul cei doi rivali. VIDEO

  • Lionel Messi a postat pe Instagram ce face în izolarea la domiciliu
  • Căpitanul Barcelonei a revenit la antrenamentele cu echipa
  • Cristiano Ronaldo a nimerit coşul de baschet, după ce a lovit mingea cu piciorul
220 afișări

La începutul lunii martie, noul coronavirus ne-a închis pe toţi în casă. Pentru Lionel Messi viaţa în izolare este o stare firească. Starul Barcelonei a postat pe Instagram un clip video în care arată cum se relaxează pe terasa casei. Stă la soare, bea un shake şi ascultă muzică. 

Şi lui Cristiano Ronaldo i-a mers bine în pandemie. A revenit cu forţe proaspete la antrenamentele echipei Juventus. A arătat că se pricepe la baschet la fel de bine ca la fotbal. A reuşit un coş de toată frumuseţea, după ce a lovit mingea cu piciorul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici