Mesut Ozil a decis să renunţe la fotbal de pe o zi pe alta. Istanbul Başakşehir i-a reziliat contractul

  • Fostul star al lui Arsenal şi al Germaniei, Mesut Ozil, a decis să se retragă din fotbal cu efect imediat, după ce contractul său cu Basaksehir a fost reziliat.
  • Ozil le-ar fi spus colegilor de echipă că renunţă, relatează Goal.
  • Mijlocaşul a jucat în doar patru meciuri din Şuperlig.
383 afișări
Imaginea articolului Mesut Ozil a decis să renunţe la fotbal de pe o zi pe alta. Istanbul Başakşehir i-a reziliat contractul

Mesut Ozil a decis să renunţe la fotbal de pe o zi pe alta. Istanbul Başakşehir i-a reziliat contractul

În ciuda faptului că a jucat 45 de minute în înfrângerea echipei sale cu 1-0 în faţa lui Kayserispor, joi, Ozil nu s-a antrenat vineri cu restul echipei, potrivit jurnalistului Yakup Cınar. El şi-a informat acum coechipierii că a decis să pună capăt carierei sale.

Başakşehir urmează să rezilieze contractul mijlocaşului ofensiv, permiţându-i acestuia să îşi încheie imediat cariera. Ozil a jucat doar de patru ori în Şuperlig din Turcia în acest an, după ce s-a confruntat cu accidentări de-a lungul sezonului.

Ozil, în vârstă de 34 de ani, şi-a început cariera profesionistă în Germania la Schalke înainte de a se alătura rivalilor din Bundesliga, Werder Bremen. După doi ani acolo, Real Madrid l-a luat şi a ajuns în La Liga şi în Copa del Rey înainte ca Arsenal să-l cumpere pentru 43 de milioane de lire sterline în 2013.

Internaţionalul german a petrecut şapte ani şi jumătate în nordul Londrei şi a avut peste 250 de apariţii, câştigând de trei ori Cupa Angliei. Ultimii săi ani la Arsenal au fost plini de tensiuni şi controverse, ceea ce a dus la un transfer gratuit la Fenerbahce. Totuşi, perioada petrecută în Turcia nu a decurs bine, deoarece a fost în cele din urmă suspendat de club şi a plecat la Basaksehir.

Cariera sa la echipa naţională a Germaniei a fost, de asemenea, plină de suişuri şi coborâşuri. A marcat de 23 de ori în cele 96 de apariţii pentru Die Mannschaft şi a jucat un rol cheie în succesul de la Cupa Mondială din 2014, dar s-a retras patru ani mai târziu şi a acuzat Federaţia Germană de Fotbal de lipsă de respect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici