Michael Jordan, mitraliat de un fost coleg: „Un egoist. Nu am fost niciodată prieteni"

  • Cel mai mare baschetbalist din toate timpurile, unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, este pus la colţ de un fost coleg.
  • Scottie Pippen, cel socotit „locotenentul” lui Jordan la Chicago Bulls, îl face praf de superstar, într-o care care va apărea pe 9 noiembrie.
540 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan, mitraliat de un fost coleg: „Un egoist. Nu am fost niciodată prieteni"

Michael Jordan, imagine din „Last Dance”

Scottie Pippen împotriva lui Michael Jordan. Cartea lui Scottie, fostul jucător la Bulls, protagonist în campionatul nord-american - NBA - timp de 18 sezoane, intrat în Hall of Fame, este o „bombă” ca şi conţinut, spun cei de peste Ocean.

În Unguarded, care urmează să apară pe 9 noiembrie, fostul baschetbalist Pippen trage fără milă în Michael Jordan.

„Cum îndrăzneşte să ne trateze pe mine şi pe colegi în The Last Dance (n.r. - documentarul produs de ESPN), după tot ce am făcut pentru el şi pentru marca lui preţioasă?. Ultimul Dans îl slăveşte pe el şi nu ne preţuieşte pe noi”, spune Pippen.

Care adaugă: „Văzând cum şi-a tratat (rău) colegii în film mă face să tremur, acum ca şi atunci. M-a numit „cel mai bun coechipier vreodată”. Nu putea fi mai trufaş decât atât. Cât de naiv am fost pentru că mă aşteptam la ceva diferit...”.

Ipocrit şi insensibil. Acesta este portretul lui Jordan, potrivit lui Pippen. Dar lovitura finală este pasajul: „El şi cu mine nu suntem şi nu am fost niciodată prieteni”, scrie, furiosm Scottie.

Cei doi au triumfat de 6 ori împreună, în NBA. Au jucat cot la cot din 1987 până în 1993, apoi din 1995 până în 1998, instaurând „dinasti Bulls”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici