Michael Jordan şi Marc Marquez îşi serbează astăzi zilele de naştere

  • Pe 17 februarie 1963 se năştea celebrul jucător de baschet din istorie, Michael Jordan
  • Air Jordan a câştigat, cu Chicago Bulls, şase titluri de campion NBA
  • Marc Marquez, născut tot pe 17 februarie, dar 1993, are şase titluri de campion la Moto GP
60 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan şi Marc Marquez îşi serbează astăzi zilele de naştere

Michael Jordan şi Marc Marquez îşi serbează astăzi zilele de naştere

Născuţi la 30 de ani depărtare, pe 17 februarie, Michael Jordan şi Marc Marquez au şi alt lucru în comun. Cele şase titluri câştigate în cele mai importante competiţii la care au participat.

Air Jordan, supranumit astfel pentru capacitatea sa de a sări, este cel mai faimos jucător de baschet al tuturor timpurilor. Şi cel mai bun, ar spune unii.

Jordan a dominat baschetul anilor ‘80-‘90 ca nimeni altul. Cele şase titluri cu o franchiză, Chicago Bulls, care nu câştigase nimic fără el, spun totul. Vorbim despre un jucător pe care prestigiosul L‘Equipe l-a numit “singurul om mai cunoscut decât Papa”.

Jordan este un fan declarat al sporturilor cu motor. De curând şi-a înfiinţat propria echipă de Nascar, 23XI Racing.

Un alt împătimit al vitezei, Marc Marquez, a luat prin surprindere lumea motociclismului.

Născut şi el tot pe 17 februarie, puştiul spaniol a câştigat titlul mondial la debutul în Moto GP, în 2013. De atunci a mai adunat încă cinci titluri şi l-a egalat pe uriaşul Valentino Rossi. La doar 28 de ani, „Tunetul din Cervera”, aşa cum este poreclit Marc, speră să-l depăşească pe italian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici