Michael Phelps nu ştie dacă va participa la JO din 2016

Înotătorul american Michael Phelps, care revine astăzi în competiţii, la 20 de luni de la ultima sa cursă, a declarat că nu ştie dacă va particicipa la Jocurile Olimpice din 2016.

96 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps nu ştie dacă va participa la JO din 2016

Michael Phelps (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă voi concura la Rio. (...) Nimeni nu m-a influenţat să revin, am decis să revin în competiţii pentru mine însumi. Tot ce pot să spun este că mă simt foarte bine la antrenamente, zâmbesc tot timpul. Nu am făcut nimic în ultimele 18 luni. Însă mi-a lipsit ceva, mi-a lipsit înotul", a spus sportivul în vârstă de 28 de ani.

Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice (22 de medalii) concurează, joi, la Grand Prix-ul de nataţie de la Mesa, în proba de 100 de metri fluture. "Vreau doar să particip, să îmi recapăt mentalitatea de concurent. Mă gândesc la un anumit timp pe care vreau să îl realizez, dar nu o să-l spun", a precizat Phelps.

Concursul de la Mesa este primul al lui Michael Phelps după Jocurile Olimpice din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici