Michael Schumacher A FOST EXTERNAT. Fostul pilot va fi tratat în continuare la domiciliu

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne şi va fi tratat în continuare la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, a anunţat familia septuplului campion, informează cotidianul L'Equipe.

1760 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher A FOST EXTERNAT. Fostul pilot va fi tratat în continuare la domiciliu

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil", se arată într-un comunicat al familiei lui Schumacher.

Purtătoarea de cuvânt a familiei, Sabine Kehm, a declarat pentru AFP că Schumacher se află de marţi la domiciliul său, o proprietate de pe malul lacului Leman. "Cerem în continuare să fie respectată intimitatea familiei Schumacher", se mai menţionează în comunicatul familiei fostului pilot de Formula 1.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. În unitatea respectivă, pentru Michael Schumacher a început o fază de neuroreabilitare care poate dura între trei luni şi doi ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici