Michel Platini a adus un omagiu victimelor de pe Hillsborough

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a adus un omagiu victimelor de pe Hillsborough şi a declarat, marţi, că familia fotbalului european nu va uita niciodată cele 96 de persoane decedate în urmă cu 25 de ani.

76 afișări
Imaginea articolului Michel Platini a adus un omagiu victimelor de pe Hillsborough

Michel Platini (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Gândurile UEFA şi ale familiei fotbalului european se îndreaptă în aceste momente către rudele victimelor tragediei din urmă cu 25 de ani. Este cea mai mare catastrofă petrecută pe un stadion în istoria fotbalului britanic. Este una dintre cele mai negre zile din fotbalul mondial", a spus Platini.

La semifinala Cupei Angliei din 15 aprilie 1989, dintre FC Liverpool şi Nottingham Forest, disputată pe stadionul echipei Sheffield Wednesday, Hillsborough, 96 de fani ai cormoranilor au murit în urma unor incidente. Meciul s-a terminat la şase minute după fluierul de start.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici