Michel Platini nu va candida la funcţia de preşedinte al FIFA

Preşedintele UEFA, Michel Platini, nu va candida la funcţia de conducător al Federaţiei Internaţionale de Fotbal, a anunţat, joi, belgianul Michel D'Hooghe, membru atât al forului mondial, cât şi al celui european, informează L'Equipe.

64 afișări
Imaginea articolului Michel Platini nu va candida la funcţia de preşedinte al FIFA

Michel Platini nu va candida la funcţia de preşedinte al FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, Platini nu doreşte să intre în competiţie cu actualul preşedinte al FIFA, Joseph Blatter, deoarece nu este sigur de victorie.

Michel Platini va confirma, astăzi, într-o conferinţă de presă, faptul că nu va candida la preşedinţia FIFA.

Singura persoană care şi-a anunţat până în acest moment candidatura la preşedinţia FIFA este francezul Jerome Champagne, în vârstă de 56 de ani.

Alegerile pentru preşedinţia FIFA vor avea loc în 29 mai 2015. Blatter a lăsat să se înţeleagă că va candida pentru al cincilea mandat, dar nu şi-a oficializat încă decizia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici