Mick Schumacher, în Formula 1 în 2021. Cu ce echipă a semnat fiul legedarului fiul campionului mondial Michael Schumacher

  • Mick Schumacher, fiul campionului mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a semnat un contract cu Haas în sezonul viitor.
  • Echipa din SUA a declarat că tânărul de 21 de ani a semnat un „contract pe mai mulţi ani”.
  • El va fi partener cu rusul Nikita Mazepin, care a fost confirmat marţi.
855 afișări
Imaginea articolului Mick Schumacher, în Formula 1 în 2021. Cu ce echipă a semnat fiul legedarului fiul campionului mondial Michael Schumacher

Mick Schumacher, în Formula 1 în 2021. Cu ce echipă a semnat fiul legedarului fiul campionului mondial Michael Schumacher

Schumacher, membru al academiei de şoferi Ferrari, conduce seria F2 în ultima rundă a acestui weekend.
 
„Perspectiva de a fi pe grila de Formula 1 anul viitor mă face incredibil de fericit”, a spus Schumacher.
 
Schumacher: De asemenea, vreau să recunosc şi să-mi extind dragostea către părinţii mei. Ştiu că le datorez totul. Am crezut întotdeauna că îmi voi realiza de a face parte din Formula 1.
 
Debutul lui Schumacher în F1 anul viitor va veni la 30 de ani de la intrarea tatălui său în sport, la Marele Premiu al Belgiei din 1991.
 
Michael Schumacher a avut o carieră strălucitoare care s-a încheiat cu el fiind cel mai de succes pilot din toate timpurile, cu 91 de victorii şi şapte campionate mondiale.
 
Britanicul Lewis Hamilton a depăşit anul acesta recordul de victorii al lui Schumacher.
 
Starea medicală a lui Michael este necunoscută în urma unui accident de schi din 2013 în care a suferit răni grave în zona capului. În vârstă de 52 de ani nu a mai fost văzut în public de atunci.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici