Mihaela Buzărnescu după înfrângerea la Billie Jean King Cup: „Am muncit ca un câine, azi, pe teren”

  • Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a arătat dezamăgită de pierderea meciului cu Martina Trevisan, jucat vineri seara în cadrul play-off-ului „Billie Jean King Cup”, dintre România şi Italia.
  • Buzărnescu a cerut suporterilor să susţină în continuare echipa de tenis feminin a României.
683 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu după înfrângerea la Billie Jean King Cup: „Am muncit ca un câine, azi, pe teren”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mihaela Buzărnescu a pierdut vineri seara cea de a doua partidă a României la Billie Jean King Cup, în confruntarea cu Italia. Românca a avut două mingi de meci, însă a fost învinsă în cele din urmă cu 6-2, 2-6, 7-6.

Analizând prestaţia ei din acest meci, Buzărnescu a declarat: „Am jucat cap la cap fiecare minge, a luptat şi ea şi eu până la final. Nu ştiu să spun ce a lipsit, pentru că a fost totul la muchie de cuţit. Ea a avut noroc la două trei mingi, care au intrat foarte aproape, iar eu am greşit, la fel, foarte puţin afară, câţiva centimetri. Inclusiv la mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine şi m-a forţat puţin.”

Conştientă de dramatismul ratării a două mingi de meci, Mihaela Buzărnescu a explicat: „Poate dacă aş fi riscat eu atunci, să închid ochi şi să lovesc mingea agresiv... Doar că e greu în acele momente să poţi gândi aşa. E mult mai uşor de pe margine sau de la televizor să spui loveşte mingea, riscă, bagă-te.”

Ea a explicat şi motivul problemelor fizice cu care s-a confruntat: „Am venit din Columbia direct, am schimbat suprafaţa, am muncit ca un câine pe teren astăzi. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile ca să pot să dorm, m-am adaptat totuşi foarte bine şi repede. Am avut dureri la picioare, din setul al doilea, au continuat şi la final, când nu mai puteam să le îndoi. Mă bucur că am reuşit să trag de mine, am luptat până la ultima minge. Sunt extrem de dezamăgită că nu am adus punctul pentru România. Am fost atât de aproape.”

Componenta echipei României s-a arătat totuşi mulţumită de joculei: „Sunt totuşi mulţumită de evoluţia mea. Am timp până mâine să mă refac, ei (staff-ul tehnic n.r.) au grijă de mine, fac tot posibilul ca să mă simt bine. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut din arenă, de la televizor, de pretutindeni, şi sper să ne susţină în continuare, nimic nu e pierdut şi ne dorim ca mâine să fie o nouă zi bun. Sper.”

Mihaela Buzărnescu a cerut sprijinul şi înţelegerea fanilor, în finalul declaraţiei date la Digi Sport: ”Aşa cum am revenit eu în America, se poate reveni mâine de la 0-2. Şi ea (Martina Trevisan) a dat semne de dureri. Să aibă răbdare cu noi (suporterii n.r.), să ne fie alături. Nu ştiu dacă ei observă, dar noi luptăm pe teren, ne dorim la orice meci pe care îl jucăm să câştigăm, e interesul nostru să câştigăm, este lupta cu noi înşine şi să nu fie nemulţumiţi, pentru că noi jucăm cu suflet, cu dăruire şi ne dorim enorm să câştigăm orice meci, indiferent că este FedCup sau un concurs individual.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici