Mihaela Buzărnescu, eliminată şi din proba de dublu de la Doha

Perechea formată din Mihaela Buzărnescu şi franţuzoaica Alize Cornet a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha (Qatar), competiţie de categorie Premier 5, dotată cu premii totale în valoare de 2,6 milioane de dolari.

181 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, eliminată şi din proba de dublu de la Doha

Mihaela Buzărnescu, eliminată şi din proba de dublu de la Doha

Buzărnescu şi partenera sa au fost învinse, scor 2-6, 7-6 (4), 10-12, într-o oră şi 51 de minute de joc, de cuplul Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez (Slovenia/Spania), cap de serie numărul 8. În super tie-break, Buzărnescu şi Cornet au ratat trei mingi de meci, după ce în setul secund reuşiseră să salveze două mingi de meci ale adversarelor şi să îşi adjudece actul.

În sferturi, Klepac şi Martinez Sanchez le vor înfrunta pe Timea Babos şi Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), favoritele cu numărul 4, care au trecut de rusoaicele Veronika Kudermetova şi Alla Kudriavţeva, 6-7 (1), 6-4, 10-8.

Pentru prezenţa în optimile probei de dublu de la Doha, Mihaela Buzărnescu va primi 6.670 de dolari.

Joi, Buzărnescu, locul 43 WTA la simplu, a părăsit şi competiţia individuală, după ce a pierdut, cu scorul de 6-2, 6-2, în faţa germancei Julia Goerges, cap de serie numărul 9 şi locul 10, în optimi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici