Mihaela Buzărnescu, în sferturile probei de dublu la turneul de la Luxemburg

Mihaela Buzărnescu şi Oksana Kalaşnikova, din Georgia, s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Luxemburg, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

139 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, în sferturile probei de dublu la turneul de la Luxemburg

Mihaela Buzărnescu, în sferturile probei de dublu la turneul de la Luxemburg

Buzărnescu şi partenera sa le-au învins, în runda inaugurală, scor 6-4, 1-6, 10-7, într-o oră şi 14 minute, perechea Shuko Aoyama/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), cap de serie numărul 2.

În sferturi, Buzărnescu şi Kalaşnikova le vor întâlni pe jucătoarele germane Anna-Lena Friedsam şi Antonia Lottner.

Prezenţa în sferturile probei de dublu este premiată la Luxemburg cu 1.468 de euro şi 60 de puncte WTA. Calificarea în semifinale recompensată cu 2.770 de euro şi 110 puncte.

În proba de simplu, Mihaela Buzărnescu, locul 89 WTA, a fost eliminată, marţi, în primul tur, după ce a pierdut, scor 6-7 (3), 6-7 (4), în faţa jucătoarei germane Sabine Lisicki, locul 262 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici