Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Ana Bogdan participă la turneul de la Hobart/ Tabloul principal de simplu, stabilit

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Ana Bogdan vor lua parte la turneul de la Hobart. Vineri, 4 ianuarie, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal de simplu al competiţiei din Australia, dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

162 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Ana Bogdan participă la turneul de la Hobart/ Tabloul principal de simplu, stabilit

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Ana Bogdan participă la turneul de la Hobart/ Tabloul principal de simplu, stabilit

Mihaela Buzărnescu (locul 24 WTA) este cap de serie numarul doi şi o va întâlni în runda inaugurală pe elveţianca Belinda Bencic (locul 54 WTA).

Irina Begu (locul 67 WTA) o va întâlni pe chinezoaica Yafan Wang (locul 70 WTA), cea care are a eliminat-o în sferturile de la Shenzhen pe Monica Niculescu, în timp ce Ana Bogdan (locul 76 WTA) se va duela, în primul tur, cu Ons Jabeur (locul 60 WTA).

Turneul de la Hobart se va juca în perioada 7-12 ianuarie, iar cap de serie numarul 1 este Caroline Garcia.

Simona Halep va debuta în noul an, la turneul de la Sydney, care îşi va deschide porţile pe 6 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici