Mihaela Buzărnescu o va înfrunta astăzi pe Naomi Osaka, în optimile turneului de la Roma. ORA meciului

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a obţinut, joi, calificarea în optimile de finală ale turneului de la Roma, iar sportiva din România o va întâlni, tot astăzi, pe Naomi Osaka, liderul din clasamentul WTA, în jurul orei 18.00.

479 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu o va înfrunta astăzi pe Naomi Osaka, în optimile turneului de la Roma. ORA meciului

Mihaela Buzărnescu o înfruntă astăzi pe Naomi Osaka, în optimile turneului de la Roma. ORA meciului

În turul secund, Buzărnescu a trecut de Julia Goerges (18 WTA), după ce sportiva din Germania a abandonat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4. De asemenea, şi în primul tur de la turneul din Italia, Buzărnescu a beneficiat de un abandon, după ce Jelena Ostapenko nu a mai putut continua din cauza problemelor medicale.

De partea cealaltă, Naomi Osaka a intrat pe tabloul principal de la Roma direct în turul secund, unde a învins-o pe Dominika Cibulkova (33 WTA), scor 6-3, 6-3.

Buzărnescu şi Osaka s-au mai întâlnit o singură dată, la Nottingham, anul trecut, când a avut câştig de cauză jucătoarea din Japonia. Cu o victorie contra româncei, nipona păstrează şefia WTA şi va fi principala favorită la Roland Garros 2019.

Având în vedere că toate meciurile de miercuri au fost amânate din cauza ploii, jucătoarele vor fi obligate să joace două meciuri în aceeaşi zi. Buzărnescu şi Osaka vor intra pe arena Pietrangeli în jurul orei 18:00, după încheierea confruntărilor Simona Halep - Marketa Vondrousova şi Radu Albot - Fabio Fognini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici