Mihaela Buzărnescu s-a alăturat iniţiativei lansată de Simona Halep. A donat bani pentru lupta contra noului coronavirus

  • Mihaela Buzărnescu a donat o sumă de bani Spitalului Gerota din Bucureşti, pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului
  • Simona Halep a donat o sumă de bani spitalelor din Bucureşti şi Constanţa, care tratează infectaţii cu COVID-19
  • Bianca Andreescu a donat o rachetă semnată, în scopul strângerii de fonduri în lupta împotriva coronavirusului.
713 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a alăturat iniţiativei lansată de Simona Halep. A donat bani pentru lupta contra noului coronavirus

Mihaela Buzărnescu s-a alăturat iniţiativei lansată de Simona Halep. A donat bani în lupta conta noului coronavirus

Mihaela Buzărnescu s-a alăturat şi ea iniţiativei sportivilor care donează bani sau produse pentru a ajuta spitalele să lupte împotriva coronavirusului. 

Tenismena a anunţat că va dona o sumă de bani Spitalului Doctor Dimitrie Gerota din Bucureşti, aflat în carantină de mai bine de o săptămână.

"Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele două săptămâni şi parcă par desprinse dintr-un film SF. Încă nu-mi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. 

Cel mai important este să stăm acasă, iar dacă avem posibilitatea să dăm o mână de ajutor haideţi să o facem pentru cei care trăiesc zi de zi momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră. 

Salut iniţiativa Simonei Halep, dar şi a Biancăi Andreescu din Canada şi aş dori să mă alătur cu o donaţie către Spitalul Gerota. Am ales să donez o sumă de bani către spitalul care a fost în linia întâi încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foarte multă lume a fost afectată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare. 

Gândurile şi rugăciunile mele sunt către toţi cei care sunt implicaţi în aceste momente extrem de dificile, care vor să ne ajute, şi anume: doctorii, poliţiştii, oamenii din farmacii, oamenii care merg în fiecare zi la muncă, din supermarket-uri, cei de la salubritate, toţi oamenii care sunt expuşi acestui virus şi care fac aceste lucruri doar pentru a ne ajuta să trecem împreună peste aceste momente dificile. 

Doar împreună putem depăşi aceste momente dificile!", a anunţat Mihaela Buzărnescu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici