Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală de la Midland. Va intra în Top 40 mondial dacă va câştiga turneul

Mihaela Buzărnescu (43 WTA) a acces joi seară în sferturile turneului de la Midland (SUA), dotat cu premii de 100.000 de dolari, după ce a trecut de Stefanie Vogele (Elveţia, 178 WTA), scor 1-6, 6-0, 6-2.

819 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală de la Midland. Va intra în Top 40 mondial dacă va câştiga turneul

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală de la Midland. Va intra în Top 40 mondial dacă va câştiga turneul

Buzărnescu este favorită principală la Midland, iar bucureşteanca va intra în Top 40 mondial dacă va câştiga turneul! Ea a făcut un pas important pentru îndeplinirea obiectivului, învingând-o pe Vogele după o oră şi 31 de minute.

Jucătoarea care la începutul anului trecut se afla în afara Top 500 WTA îşi construieşte o carieră de vis la vârsta de 29 de ani, dar niciun meci nu este simplu în tenisul actual! "Miki" a trebuit să muncească pentru victorie, deşi a întâlnit o adversară mult mai slab cotată.

Mihaela şi-a intrat mai greu în ritm, dar a revenit superb după ce a pierdut fără drept de apel primul set. Românca nu i-a mai lăsat decât două game-uri lui Stefanie în următoarele două manşe, încheind en-fanfare partida, cu 10 aşi reuşiţi.

Pentru un loc în semifinale, MIhaela Buzărnescu se va duela cu Rebecca Peterson (Suedia, 145 WTA). Buzărnescu a mai jucat o singură dată împotriva nordicei, impunându-se fără probleme, scor 6-2, 6-2 în sferturile turneului de la Versmold 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici