Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi la Roland Garros, unde o poate întâlni pe Irina Begu

  • Sportiva română Mihaela Buzărnescu (174 WTA) este a treia tenismenă din România care se califică în turul doi al Marelui Premiu de la Roland Garros.
  • Buzărnescu a avut o victorie surprinzătoare în faţa olandezei Aranxta Rus, cu 7-5, 7-5, după o oră şi 44 de minute de joc.
304 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi la Roland Garros, unde o poate întâlni pe Irina Begu

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi la Roland Garros, unde o poate întâlni pe Irina Begu

Buzărnescu a început mai slab, fiind condusă în debutul primului set cu 0-3 şi 2-5. Sportiva din România a salvat două mingi de set la 4-5, revenind cu un şir de 4 game-uri consecutive şi câştigând cu 7-5.

În setul secund, Buzărnescu s-a desprins la 5-2 şi a avut de două ori şansa de a închide meciul pe propriul serviciu. Olandeza a egalat însă la 5-5, moment în care Buzărnescu a realizat alte două game-uri consecutive şi s-a impus în cele din urmă cu 7-5, 7-5.

Pentru calificarea în turul 2, Mihaela Buzărnescu va primi 84.000 euro şi 45 de puncte.

În turul următor, ea va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Serena Williams şi Irina Begu, confruntare ce are loc tot luni seara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici