Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au calificat în semifinalele turneului de dublu de la Budapesta

Perechea Mihaela Buzărnescu/Irina Bara s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Budapesta, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

468 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au calificat în semifinalele turneului de dublu de la Budapesta

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au calificat în semifinalele turneului de dublu de la Budapesta

Buzărnescu şi Bara au învins, în sferturi, scor 6-3, 7-5, cuplul Natela Dzalamidze/Oksana Kalaşnikova (Rusia/Georgia), cap de serie numărul 3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 22 de minute.

În semifinale, Buzărnescu şi Bara vor juca împotriva câştigătoarelor meciului Kirsten Flipkens/Johanna Larsson (Belgia/Suedia) - Ysaline Bonaventure/Reka-Luca Jani (Belgia/Ungaria).

Prezenţa în semifinalele probei de dublu este premiată la Budapesta cu 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA. Calificarea în finală este recompensată cu 6.400 de dolari şi 180 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici