Mihaela Lulea şi Iulian Şerban, medalii de aur la paracanoe, la Campionatele Europene

Sportivii Mihaela Lulea şi Iulian Şerban au câştigat, sâmbătă, medaliile de aur în proba de K1 paracanoe, pe distanţa de 200 de metri, la Campionatele Europene de la Zagreb.

149 afișări

Mihaela Lulea a încheiat cursa de 200 de metri, cu timpul de 57,41 secunde, fiind urmată pe podium de Elvira Lopez (Spania, 57,811) şi Jeanette Chipington (1:04.64 minute).

La masculin, Iulian Şerban a cucerit tot medalia de aur, în aceeaşi probă, cu timpul de 42,77 secunde, fiind urmat pe podium de Andrea Testa (Italia, 44,25) şi Martin Farineaux (Franţa, 44.87).

Tot sâmbătă, în prima finală cu prezenţă românească, Iosif Chirilă s-a clasat pe locul 6, la Canoe 1, pe distanţa de 1000 de metri. Echipajul feminin de Kaiac 4 s-a clasat în finala de la 500 de metri pe ultimul loc, al 9-lea, în timp ce băieţii din echipajul de canoe 2, Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi au obţinut medalia de aur, în finala la 500 de metri. A doua medalie a zilei a fost câştigată de echipajul masculin de Canoe 4, în componenţa Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion şi Florin Comănici, care au bifat argintul.

Duminică, în ultima zi, sunt programate finalele la 500 m, K4 1.000 m masculin, finalele la 200 m şi finalele în probele de 5.000 m.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici