Mihai Costea, liber de contractul cu FC Steaua prin decizia CNSL

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a constat, miercuri, încetarea raporturilor contractuale dintre atacantul Mihai Costea şi gruparea FC Steaua, informează site-ul oficial al LPF.

169 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea, liber de contractul cu FC Steaua prin decizia CNSL

Mihai Costea, liber de contractul cu FC Steaua prin decizia CNSL (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Membrii comisiei au respins însă solicitarea jucătorului privind obligarea clubului la plata salariilor până la sfârşitul contractului.

"Se ia act de renunţarea la judecată a cererii reconvenţionale formulate de SC FC Steaua. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea clubului la plata drepturilor financiare restante pentru perioada martie-aprilie-mai şi iulie 2014, ca rămasă fără obiect. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea FC Steaua la plata sumei, reprezentând drepturi financiare până la sfârşitul contractului, ca neîntemeiat. Cu opine majoritară, admite capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză, formulat de jucător; Cu opinie minoritară, respinge capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză ca neîntemeiat. Cu recurs în 5 zile de la comunicare", se menţionează în soluţia CNSL.

Tot în cadrul şedinţei de miercuri, comisia a constat încetarea raporturilor contractuale dintre Alexandru Grigoraş şi FC Braşov şi a obligat clubul la plata restanţelor către jucător. De asemenea, membrii CNSL au constat încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Antonio Asanovici şi FC Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici