Mihai Covaliu, noul preşedinte al Federaţiei Române de hochei pe gheaţă

Mihai Covaliu a fost ales, joi, în cadrul Adunării Generale, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de hochei pe gheaţă, el fiind singurul candidat, informează site-ul oficial al FRHG.

596 afișări
Imaginea articolului Mihai Covaliu, noul preşedinte al Federaţiei Române de hochei pe gheaţă

Mihai Covaliu, noul preşedinte al Federaţiei Române de hochei pe gheaţă (Imagine: Bogdan Stamatin-Mediafax Foto)

Fost vicepreşedinte al forului şi preşedinte al Colegiului Central de Arbitri, Covaliu a fost ales în funcţie cu 11 voturi pentru şi o abţinere.

Mihai Covaliu a declarat că nu va primi salariu pentru funcţia de preşedinte. "Am făcut parte din echipa lui Florian Gheorghe, când acesta a preluat mandatul precedent. Din păcate, după cum ştim cu toţii, preşedinţia lui Florian Gheorghe s-a încheiat dramatic. Poate şi din acest motiv am decis să candidez şi să ajut hocheiul pe gheaţă. Mi-aş dori ca în timpul mandatului meu să ajungem la un bilanţ contabil echilibrat, să acoperim datoriile FRHG, iar echipele noastre naţionale, indiferent de vârstă, să îşi consolideze poziţia în Divizia I a Campionatului Mondial. Cât voi conduce FRHG, funcţia de preşedinte nu va fi salarizată", a spus Covaliu.

După alegerea preşedintelui, s-a propus introducerea pe ordinea de zi a măsurii de dizolvare a actualului Birou Federal. Cu 10 voturi pentru, Adunarea Generală a FRHG a decis dizolvarea Biroului Federal şi revocarea mandatelor actualilor membri. În acest sens, se va întruni o nouă Adunare Generală, în cadrul căreia se va stabili un nou Birou Federal, conform Statutului FRHG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici