Mihai Pintilii: Denis Alibec plânge pentru că nu are reuşite, e normal. Ne dorim să se descătuşeze

Mijlocaşul formaţiei FCSB, Mihai Pintilii, a afirmat, joi, că îi înţelege trăirile lui Denis Alibec şi a precizat că atacantul în vârstă de 26 de ani are parte de sprijinul echipei.

447 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii: Denis Alibec plânge pentru că nu are reuşite, e normal. Ne dorim să se descătuşeze

Mihai Pintilii: Denis Alibec plânge pentru că nu are reuşite, e normal. Ne dorim să se descătuşeze

"Este normal (n.r. - ca Denis Alibec să fie dezamăgit). Noi o să fim alături de el şi o să îl încurajăm. Plânge pentru că nu are reuşite. Noi ne dorim să marcheze şi să descătuşeze. Presa este pe el, patronul are aşteptări foarte mari de la el...", a spus Pintilii.

Chiar dacă echipa sa a obţinut calificarea în primăvara europeană cu două etape înainte de finalul fazei grupelor, Pintilii consideră că Hapoel Beer Sheva, Viktoria Plzen şi Lugano au fost nişte adversari dificili: "Toate echipele din grupă sunt foarte bune. Această calificare în primăvara europeană înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc. Trebuie să fie o bucurie pentru toată lumea. Important este să muncim foarte mult la antrenamente şi să menţinem aceeaşi linie".

Formaţia FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, şi şi-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici