Mihai Stoica: Bourceanu şi Tătăruşanu îşi vor duce la bun sfârşit contractele cu Steaua

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Alexandru Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, ale căror contracte vor expira la finalul sezonului, vor continua să joace pentru formaţia "roş-albastră" până în vară.

106 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Bourceanu şi Tătăruşanu îşi vor duce la bun sfârşit contractele cu Steaua

Alexandru Bourceanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Gigi Becali a spus foarte clar că ăsta este lotul cu care vom pleca. Bourceanu şi Tătăruşanu îşi vor duce la bun sfârşit contractele la Steaua. Nu s-a pus problema prelungirii contractelor. E închisă în acest moment. Ei sunt jucătorii Stelei până la finalul acestui an competiţional. Într-o lună avem primul meci oficial şi nu mai avem timp de negocieri pentru jucători care să plece sau să vină. Niciodată nu s-a pus problema ca din partea lui Gigi să fie vreun ultimatum pentru vreun jucător", a spus Stoica.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a afirmat că Steaua nu va accepta decât ofertele foarte bune din punct de vedere financiar pentru cei doi jucători. "S-a hotărât ca aceşti jucători să rămână la Steaua şi să-şi facă datoria până în vară, să câştige campionatul. Dacă vor fi oferte pe care nu le putem refuza, cu siguranţă vom discuta cu patronul echipei şi dânsul decide ce se va întâmpla. Bourceanu este mult mai important la Steaua decât 500.000 de euro de la o altă echipă, pentru că am putea câştiga mult mai mulţi bani prin titlu şi calificarea în grupele Ligii Campionilor. Nu ne-am gândit să facem rău nimănui, ci doar să câştigăm trofee", a completat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici