Mihai Stoica, eliberat condiţionat: "M-am schimbat. Sper să ies din închisoare doar cu calităţile"

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a fost eliberat condiţionat, luni, şi a declarat că este un om schimbat, după perioada petrecută în închisoare, şi că îi va mulţumi lui George Becali pentru sprijinul acordat.

4845 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, eliberat condiţionat: "M-am schimbat. Sper să ies din închisoare doar cu calităţile"

Mihai Stoica, eliberat condiţionat: "M-am schimbat. Sper să ies din închisoare doar cu calităţile" (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Acum sunt un om schimbat. Sper ca din puşcărie să ies doar cu calităţile. Eu sunt foarte adaptabil şi în închisoare am câştigat prieteni şi echilibru. Cât am fost în închisoare nu m-am bătut cu nimeni, nu am fost în depresie şi nu am făcut greva foamei. Am respectat toţi lucrătorii din penitenciar şi pe colegii de acolo. Aşa cum am fost afară, am fost şi în penitenciar.

Pe mine mă interesează să văd ce pedeapsă complementară voi primi. Nu mi se interzice să activez în cadrul unui club, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Până când o instanţă nu se va pronunţa în acest caz, nu voi face niciun pas. Există proceduri legale pe care le voi urma. Până atunci îmi rezerv dreptul de a păstra puţină tăcere.

Am trăit astăzi emoţii ca la dubla cu Rapid din 2006. Am avut posibilitatea să îmi îmbunătăţesc cunoştiinţele despre fotbal. Am avut mult timp liber şi am urmărit multe meciuri. Am văzut şi penalty-ul ratat de Messi în meciul de ieri seară. Deznodământul a fost fericit, cum a fost şi atunci. Vreau să merg să îmi văd părinţii acum, iar cand intru în masina vreau sa îl sun pe Gigi Becali. Vreau să îi mulţumesc pentru că a pus mai presus de toate prietenia faţă de mine şi cuvântul dat. Voi fi cu el mereu", a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica, eliberat condiţionat luni, a început să execute, din 4 martie 2014, pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Nețoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici