Mihai Stoica, prima declaraţie după eliberarea condiţionată: "Pot sta pe bancă la meciurile Stelei, dar nu intenţionez să o fac"

Mihai Stoica (50 de ani), fostul manager general al Stelei, a vorbit, pentru prima dată de la eliberarea condiţionată cu presa, şi a susţinut faptul că poate sta pe banca tehnică la meciurile Stelei, dar nu o va face, şi despre transferurile la care a oferit recomandări.

8098 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, prima declaraţie după eliberarea condiţionată: "Pot sta pe bancă la meciurile Stelei, dar nu intenţionez să o fac"

Mihai Stoica, prima declaraţie după eliberarea condiţionată: "Pot sta pe bancă la meciurile Stelei, dar nu intenţionez să o fac" (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

"Doar Pintilii şi Bawab au venit la recomandararea mea. Cât despre Tamaş şi Bourceanu, doar ei pot da raspunsul pe teren. Eu îi sprijin aşa cum fac cu oricare jucător al Stelei, chiar dacă îl cheamă Stanciu sau Onţel. Mă interesează ca Marica să fie atacantul de care Steaua are nevoie şi, dacă se va antrena sută la sută, nu mă îndoiesc că va fi. Noi jucăm acum, echipa naţională abia in iunie", a spus Mihai Stoica, intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta a comentat şi situaţia sa după eliberare. Fostul manager al Stelei a declarat că s-a consultat cu mai mulţi specialişti în drept şi aceştia i-au transmis că poate sta pe bancă în timpul meciurilor, însă nu doreşte să facă acest lucru.

"Situaţia mea este foarte clară. Nu am drept de semnătură şi nici de a negocia transferuri până în 2019. (...) Mă voi ocupa, ca şi în ultimul mandat, exclusiv de probleme sportive, fără să am implicare în vreo problemă administrativă. Specialiştii în drept pe care i-am consultat mi-au confirmat că pot sta pe bancă, doar că nu mai intenţionez să o fac", a spus Stoica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici