Mihai Stoica spune că acuzarea lui Herea de non-combat este o inepţie

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că acuzaţia de non-combat pe care acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a făcut-o la adresa jucătorului Ovidiu Herea este "o inepţie".

137 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica spune că acuzarea lui Herea de non-combat este o inepţie

Mihai Stoica spune că acuzarea lui Herea de non-combat este o inepţie (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

"Herea a fost contestat de George Copos, dar nu am auzit pronunţându-i numele. Am văzut că şi jucătorul a avut o reacţie. Nu se poate ca la un meci Steaua - Rapid, cineva, care este în cunoştinţă de cauză şi care stăpâneşte fenomenul şi care nu este sub imperiul nervilor, să gândească aşa ceva, că un jucător de la una dintre echipe ar putea să joace pentru cealaltă. Este o inepţie, o elucubraţie incredibilă", a spus Stoica.

Oficialul susţine că fundaşul rapidist Vladimir Bozovici este "interesant pentru Steaua". "Bozovici este un jucător care, chiar dacă are 31 de ani, dacă ar putea fi transferat, atunci este interesant pentru Steaua. Dar nu este corect şi nici nu avem voie să intrăm în discuţii cu un jucător care nu se află în ultimele şase luni de contract. El e un jucător bun, dar la ora actuală postul de fundaş stânga la Steaua este mai mult decât acoperit", a afirmat el.

În meciul cu FCM Târgu Mureş, programat în această seară în şaisprezecimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, va folosi jucători care nu au evoluat în ultima perioadă. "În această seară va fi o echipă radical schimbată faţă de meciul cu Rapid pentru că noi credem că avem un lot competitiv. Vor fi prezenţi jucători care au evoluat mai puţin, dar nu vor lipsi nume grele, ca Stanca, Gabi Matei, Gardoş, Tibi Bălan, Martinovici, Mihai Costea sau Filip. Cupa României ne interesează. Dar dacă azi ne chinuim cum s-a chinuit CFR-ul la Berceni sau păţim precum FC Vaslui, atunci nu putem spune că avem un lot competitiv", a anunţat Mihai Stoica.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici