Mihai Stoica: Un antrenor trebuie să demonstreze ca să ajungă la FCSB

Mihai Stoica nu s-a ferit să spună ce gândeşte despre Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului. Fostul oficial al vicecampionei recunoaşte că nu ştia dacă acesta activează; dacă pregăteşte vreo echipă. Mai mult, el trimite săgeţi şi către Gigi Becali.

140 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Un antrenor trebuie să demonstreze ca să ajungă la FCSB

Mihai Stoica: Un antrenor trebuie să demonstreze ca să ajungă la FCSB

Spune că, aşa cum se procedează cu privire la jucătorii care vin la echipă, e nevoie să se întâmple şi cu antrenorii. Cum FCSB îşi propune an de an să câştige campionatul, are nevoie de antrenori cu un istoric bogat, cu trofee. ”Nici nu ştiam că antrenează. Nu ştiam absolut nimic de el. Dacă un jucător trebuie să demonstreze ca să ajungă la Steaua (n.r. FCSB), aşa trebuie să facă şi un tehnician” a declarat Mihai Stoica la Realitatea TV. Ulterior, fostul manager a recunoscut că Gigi Becali duce această politică de numire a antrenorilor fără performanţe, de ceva timp.

”Gigi a reuşit să facă anumite alegeri fără să se consulte cu nimeni. A reuşit să îl aducă pe Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf), care făcuse un retur de excepţie cu Chiajna sau pe Gâlcă, care nu antrenase pe nimeni până la 42 de ani. Vintilă a stat pe lângă Hagi. Ăsta poate că a fost motivul principal”, a mai precizat Mihai Stoica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici