Mihai Stoica: Va fi un antrenor străin, care nu a mai lucrat în România

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că noul antrenor al Unirii Urziceni va fi din străinătate, un antrenor care nu a mai lucrat în România.

11 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Va fi un antrenor străin, care nu a mai lucrat în România

Mihai Stoica: Va fi un antrenor străin, care nu a mai lucrat în România (Imagine: Liviu Chirică/ Mediafax Foto)

"Va fi un antrenor străin, care nu a mai lucrat în România, problema este dacă vine acum sau din vară. Îmi doresc ca Răzvan Lucescu să ne ajute până găsim soluţia optimă. Obiectivul nostru e calificarea într-o cupă europeană pentru că titlul este greu de luat", a declarat Stoica.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, că a considerat, din motive personale, că este mai bine să plece de la Unirea Urziceni, subliniind că nu are nimic de reproşat niciunui oficial, jucător sau angajat de la gruparea ialomiţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici