Mihai Stoichiţă este oficial antrenorul echipei CS Mioveni

Tehnicianul Mihai Stoichiţă, care în ultimele trei săptămâni s-a ocupat de echipa CS Mioveni din postura de consilier, a devenit oficial antrenor principal semnând, marţi, un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon cu gruparea argeşeană.

160 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă este oficial antrenorul echipei CS Mioveni

Mihai Stoichiţă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Obiectivul tehnicianului va fi salvarea de la retrogradare. Stoichiţă va fi ajutat la CS Mioveni de secunzii Mihai Stoica şi Constantin Stancu, şi cu antrenorul de portari Nicolae Bratu.

Mihai Stoichiţă s-a ocupat de pregătirea echipei încă de acum trei săptămâni, când Ilie Stan a renunţat la funcţia de antrenor principal. În perioadă, Stoichiţă a condus antrenamentele, a alcătuit echipa şi a comandat schimbările, la fel cum a făcut Cosmin Olăroiu cu Steaua în finalul sezonului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici