Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au devenit campioni în Cupa Europei la bob U23 şi U26

Boberii români Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au câştigat cea de-a opta şi ultima cursă din Cupa Europei la bob - două persoane de la Konigsse, în Germania, terminând sezonul pe prima poziţie şi în clasamentul general, atât la categoria de vârstă Under 23, cât şi la Under 26.

327 afișări
Imaginea articolului Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi au devenit campioni în Cupa Europei la bob U23 şi U26

Sursa foto: Mediafaxfoto

Tricolorii au dominat cursa de la Konigsse, în Germania, şi au câştigat, duminică, a opta şi ultima cursă a sezonului în faţa germanilor Maximilian Illmann / Felix Dahms (cu 0,12 sec.) şi a elveţienilor Michael Kuonen / Pascal Moser (cu 0,13 sec.).

Titlurile de campioni europeni, atât în ​​clasamentul U26, cât şi în cel U23, au fost asigurate de Tentea / Daroczi cu victoria lor în finală de la Konigsse, după ce îşi adjudecaseră recent, la St. Moritz (Elveţia), titlul mondial la categoria U23 şi medalia de bronz la U26.

Tentea şi Daroczi au făcut parte şi din echipajul bobului de 4 persoane care şi-a adjudecat titlul european la U23, săptămâna trecută, în Austria, la Innsbruck-Igls.

Tot ei s-au clasat cu echipajul de bob 2 persoane, pe locul trei al clasamentului general la seniori, la aceeaşi Cupă a Europei.

Sportivii români componenţi ai echipajelor de bob şi sanie au obţinut şi alte rezultate remarcabile în weekendul trecut.

La Campionatele Mondiale de sanie, care s-au desfăşurat la Winterberg, Germania, echipajul de sanie dublu, format din Marian Gîtlan şi Flavius Crăciun au câştigat medalia de bronz la categoria de vârstă U 23.

La bob feminin seniori echipajul de bob 2 persoane feminin alcătuit din Andreea Grecu – pilot şi Teodora Vlad, împingător, au obţinut o clasare pe locul 6 în etapa de Cupa Mondială de la St. Moritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici