Mijlocaşul echipei Pandurii, Valentin Munteanu, a fost exclus din lot pe termen nelimitat

Decizia a fost luată vineri de antrenorul Edward Iordănescu pentru nerespectarea programului de refacere din cantonamentul din Spania, informează site-ul oficial al grupării gorjene

362 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul echipei Pandurii, Valentin Munteanu, a fost exclus din lot pe termen nelimitat

Mijlocaşul echipei Pandurii, Valentin Munteanu, a fost exclus din lot pe termen nelimitat (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii, ia decizii radicale în cantonamenul din Spania. Deşi lotul echipei nu este unul numeros, fiul lui Anghel Iordănescu nu tolerează actele de indisciplină. Munteanu este unul dintre jucătorii promovaţi chiar de antrenorul Edward Iordănescu la Liga 1 din ligile inferioare. Preşedintele Narcis Răducan a explicat excluderea din lot a jucătorului: „Nu există toleranţă faţă de actele de indisciplină indiferent de numele jucătorului, iar cine nu se adaptează modului de lucru impus de către Edi Iordănescu se autoelimină. Analizăm în perioada următoare ce decizie vom lua în privinţa lui VValentin Munteanu.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici