Mijlocaşul Lu Yuefeng: Sunt fericit că sunt primul jucător chinez din România şi mândru că am ajuns la CFR Cluj

Mijlocaşul Lu Yuefeng, primul jucător chinez din istoria Ligii 1, a declarat, marţi, că se mândreşte cu faptul că a semnat cu CFR Cluj şi a precizat că îl cunoaşte foarte bine pe Dan Petrescu, care a cucerit Cupa Chinei ca antrenor al echipei Jiangsu Suning.

271 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul Lu Yuefeng: Sunt fericit că sunt primul jucător chinez din România şi mândru că am ajuns la CFR Cluj

Mijlocaşul Lu Yuefeng: Sunt fericit că sunt primul jucător chinez din România şi mândru că am ajuns la CFR Cluj

"Sunt fericit că sunt primul jucător chinez din România şi mândru de faptul că am ajuns la un club precum CFR. Îmi doresc să învăţ limba română. Ştiu că CFR are un antrenor foarte bun, Dan Petrescu. E faimos în China pentru că a câştigat prima Cupă a Chinei cu Jiangsu Suning. De asemenea, îl ştiu şi pe Gheorghe Hagi. CFR a câştigat titlul de campioană a României şi a jucat în Champions League. Am ajuns la un club mare", a declarat Lu Yuefeng la sosirea în România.

În vârstă de 21 de ani, Yuefeng a evoluat ultima dată în China, la Zhejiang Yiteng.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici