Mike şi Bob Bryan în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria în faţa perechii Murray/Peers

Perechea formată din fraţii gemeni americani Mike şi Bob Bryan s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, după ce a învins în ultimul meci al Grupei A, echipa Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia, nr. 4), scor 6-7 (5), 7-6 (5), 16-14.

306 afișări
Imaginea articolului Mike şi Bob Bryan în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria în faţa perechii Murray/Peers

Mike şi Bob Bryan în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria în faţa perechii Murray/Peers

Meciul a durat o oră şi 54 de minute, fraţii Bryan încheind Grupa A pe locul doi.

Cealaltă pereche calificată din Grupa A, de pe primul loc, este cea formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna (România/India, nr. 8), care a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, în faţa cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia, nr. 5).

Vineri, se vor încheia şi partidele din Grupa B: Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, nr. 2) - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa, nr. 6), de la 19.45, şi Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) - Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), de la ora 14.00.

În funcţie de aceste rezultate, va fi cunoscut clasamentul acestei grupe. Cu două victorii obţinute din două meciuri, Tecău şi Rojer sunt siguri de calificarea în semifinale, însă nu şi de locul pe care îl vor ocupa, 1 sau 2.

În penultimul act, vor evolua locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B şi locul 1 din Grupa B cu locul 2 din Grupa A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici