Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în box, pe Instagram: "M-am întors". Cum se antrenează pugilistul de 53 de ani

  • Mike Tyson (53 de ani) şi-a anunţat revenirea în box printr-un clip video postat pe Instagram
  • În mai puţin de 16 ore, pugilistul a adunat peste 5,7 milioane de vizualizări
  • Iron Mike vrea să lupte în câteva meciuri cu scop caritabil
131 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în box, pe Instagram: "M-am întors". Cum se antrenează pugilistul de 53 de ani

Mike Tyson şi-a anunţat revenirea în box, pe Instagram: "M-am întors". Cum se antrenează pugilistul de 53 de ani

Mike Tyson, pugilistul american, plănuieşte să revină în ring la vârsta de 53 de ani. Sportivul a spus pe Instagram "M-am întors", postând un clip video în care arată cum se antrenează. În cele 25 de secunde de pregătire, Iron Mike demonstrează că nu şi-a pierdut nici forţa, nici viteza. 

Tyson, care s-a retras din box în 2005, după ce a cedat în 5 runde în faţa lui Kevin McBride, a declarat în urmă cu o lună că ar vrea să revină în ring pentru câteva lupte speciale. 

"M-am antrenat, am încercat să revin în ring. Vreau să merg la sală şi să-mi intru în formă pentru a putea fi capabil să particip la 3, 4 meciuri cu scop caritabil", a declarat Mike Tyson, conform talksport.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici