Milos Raonic şi Andy Murray vor juca finala masculină de la Wimbledon

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray (29 de ani), cap de serie numărul doi la Wimbledon, l-a învins, vineri, pe Tomas Berdych, al 10-lea favorit, scor 6-3, 6-3, 6-3, şi s-a calificat în finala competiţiei unde îl va întâlni, duminică, pe canadianul Milos Raonic.

1885 afișări
Imaginea articolului Milos Raonic şi Andy Murray vor juca finala masculină de la Wimbledon

Milos Raonic şi Andy Murray vor juca finala masculină de la Wimbledon

Confruntarea dintre Andy Murray şi Milos Raonic a durat fix două ore. Murray s-a aflat în permanenţă la conducere, după ce a reuşit break-ul la chiar primul serviciu al adversarului şi a câştigat primul set cu 6-3. Cu acelaşi scor s-au încheiat şi celelalte două acte ale meciului, tot în favoarea lui Murray, astfel că britanicul s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la All England Club şi va avea şansa să îşi adjudece trofeul pentru a doua oară în carieră.

Murray a mai fost prezent în ultimul act al competiţiei de la Wimbledon în 2012 şi 2013, când i-a avut adversari pe Roger Federer, respectiv Novak Djokovic, însă a ieşit victorios doar în faţa sportivului sârb.

La această ediţie îi va sta în faţă canadianul Milos Raonic, al 6-lea favorit la Wimbledon, care l-a învins în semifinalele competiţiei pe Roger Federer, scor 6-3, 6-7 (3-7), 4-6, 7-5, 6-3.

Pentru accederea în finală, Andy Murray va încasa 1 milion de lire sterline şi 1200 de puncte ATP. De cealaltă parte, Tomas Berdych va primi 500.000 de lire sterline şi 750 de puncte în clsamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici