Milos Raonici a câştigat turneul de la Washington

Tenismanul canadian Milos Raonici, cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 1.654.295 de dolari.

118 afișări
Imaginea articolului Milos Raonici a câştigat turneul de la Washington

Milos Raonici a câştigat turneul de la Washington (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raonici, locul 7 ATP, l-a învins, în finală, cu scorul de 6-1, 6-4, pe compatriotul său Vasek Pospisil, al 13-lea favorit al competiţiei şi poziţia 36 în ierarhia mondială.

Milos Raonici, în vârstă de 23 de ani, a câştigat al şaselea turneu din cariera sa şi primul din acest an. Recent semifinalist la Wimbledon, Raonici s-a impus în prima finală canadiană din circuitul ATP.

Pentru succesul de la Washington, Milos Raonici va primi 500 de puncte ATP şi un cec în valoare de 316.400 de dolari, în timp ce Pospisil va încasa 142.650 de dolari şi 300 de puncte ATP.

TITLURILE ZILEI

Proba de dublu de la Washington a fost câştigată de perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), care a trecut, în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Sam Groth/Leander Paes (Australia/India).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici