Ministrul Sportului spune că spectatorilor li se va asigura siguranţa sanitară pe Arena Naţională la EURO 2021

  • Ministru Eduard Novak a dat asigurări că Bucureştiul va găzdui EURO
  • În capitala României se vor disputa patru partide din cadrul competiţiei
  • Pe Arena Naţională ar urma să fie prezenţi în jur de 12.500 de spectatori
139 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sportului spune că spectatorilor li se va asigura siguranţa sanitară pe Arena Naţională la EURO 2021

Ministrul Sportului spune că spectatorilor li se va asigura siguranţa sanitară pe Arena Naţională la EURO 2021

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit cu o delegaţie UEFA pentru a discuta despre EURO din această vară.

Scopul acestei întâlniri a fost prezenţa suporterilor în tribunele Arenei Naţionale pe durata EURO. Preşedintele UEFA, Alexander Ceferin, declarase că numai oraşele unde fanii pot veni pe arene pot găzdui meciuri.

Eduard Novak, conform unui comunicat remis de MTS, vrea să asigure condiţiile sanitare pentru 12.500 de suporteri pe Arena Naţională. Dacă România nu reuşeşte acest lucru, Bucureştiul nu va găzdui partide de la EURO.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici