Miodrag Belodedici, optimist în legătură cu victoria echipei naţionale. „Am încredere în tricolori şi cred că o să învingă”

  • Legendarul internaţional român Miodrag Belodedici se află la Skopje alături de echipa naţională, unde a acordat un interviu pentru frf.ro, în care s-a arătat optimist în legătură cu victoria tricolorilor împotriva Macedoniei de Nord.
  • El a declarat că are încredere în băieţi şi crede că vor învinge.
111 afișări
Imaginea articolului Miodrag Belodedici, optimist în legătură cu victoria echipei naţionale. „Am încredere în tricolori şi cred că o să învingă”

Miodrag Belodedici, optimist în legătură cu victoria echipei naţionale. „Am încredere în tricolori şi cred că o să învingă”

Întrebat despre părerea sa referitoare la jocul echipei, Miodrag Belodedici a spus: „Cele mai importante sunt punctele. Evoluţia nu mai contează aşa de mult, important e că am reuşit să luăm cele 6 puncte şi ăsta e un lucru extraordinar. Acesta a fost ţelul echipei naţionale.”

Rugat să-şi spună părerea despre cum ar trebui tricolorii să abordeze meciul de la Skopje, Belodedici a mai declarat: „La fel trebuie să abordăm şi meciul cu Macedonia de Nord (ca şi cele cu Islanda şi Liechtenstein, n.r.). Atent. Trebuie să câştigăm meciul. Valoarea nostră este peste a Macedoniei, nu se poate compara Macedonia cu noi. În meciul cu noi au reuşit să ne pună nişte probleme, dar am reuşit să câştigăm. Azi trebuie să luăm jocul în serios şi să câştigăm. Am mare încredere în jucătorii de atac şi cred că şi în acest meci vom marca goluri. Am încredere în ei şi cred că o să învingă.”

CITEŞTE ŞI: Peste 6.000 de spectatori vor asista la Macedonia de Nord – România. Gazonul din Skopje, afectat de ploaie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici