Mircea Axente, pe lista neagră a lui Mircea Rednic - presă

Mircea Rednic (56 de ani) a adus cinci jucători de când a preluat banca tehnică a lui Dinamo, dar a ”scăpat” de alţi patru, urmând ca ”lista neagră” să fie continuat de un atacant.

138 afișări
Imaginea articolului Mircea Axente, pe lista neagră a lui Mircea Rednic - presă

Mircea Axente, pe lista neagră a lui Mircea Rednic - presă

Digi Sport scrie că Mircea Axente este următorul care va părăsi gruparea din Ştefan cel Mare. Atacantul de 31 de ani a fost folosit de Rednic şi în derby-ul cu FCSB, dar se pare că nu a impresionat şi va fi pus pe liber de clubul care l-a legitimat în această vară. Un gol are Axente în tricoul lui Dinamo, marcat împotriva rivalei FCSB, în partida tur, încheiată cu scorul de 3-3.

Dinamo s-a întărit serios în compartimentul ofensiv, prin aducerea lui Gregory Tade, Simon Zenke şi Mattia Montini, care ar urma să concureze pentr postul de titular cu Daniel Popa şi Robert Moldoveanu. Croatul Ivan Pesic şi-a revenit după oparaţia de hernie inghinală de la începutul lunii octombrie, şi se va alătura lotului condus de antrenorul care a adus ultimul titlu în Ştefan cel Mare.

Dinamo este pe locul nouă în Liga 1 Betano, cu 17 puncte, la trei puncte de Astra, ocupanta ultimului loc de play-off. Pentru ”câini” urmează meciul de pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici