Mircea Lucescu: Am pierdut în faţa unei maşinării perfecte

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, după înfrângerea din meciul cu FC Barcelona, scor 1-5, că formaţia sa a pierdut în faţa unei maşinării perfecte, informează site-ul oficial al UEFA.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Am pierdut în faţa unei maşinării perfecte

Mircea Lucescu: Am pierdut în faţa unei maşinării perfecte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ne aşteptam la o astfel de înfrângere. Suntem o echipă bună şi putem juca mai bine de atât. Am decis să jucăm deschis, fără să ne blocăm în apărare. Am ratat deschiderea scorului în primul minut, iar apoi imediat Iniesta a înscris şi partida s-a schimbat. Am ratat multe ocazii de a egala, iar Barcelona a lovit când trebuia. Adversarii noştri au profitat la maxim de şansele pe care le-au avut. Cred că acum totul este decis. Această experienţă ne va ajuta să creştem. Vrem să câştigăm în retur, deoarece peste 50.000 de spectatori vor aşteapta o reacţie din partea noastră. Am pierdut în faţa unei maşinării perfecte", a spus Lucescu.

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi cu Răzvan Raţ integralist, a fost învinsă, miercuri, pe stadionul Camp Nou, cu scorul de 5-1, de echipa spaniolă FC Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Pentru FC Barcelona au marcat Andres Iniesta '2, Dani Alves '24, Gerard Pique '53, Seydou Keita '60 şi Xavi Hernandez '86. Golul formaţiei Şahtior a fost înscris de Iaroslav Rakiţki '59.

Partida retur va avea loc la 12 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici