Mircea Lucescu ar putea fi demis de la naţionala Turciei

Presa din Turcia a revenit în această dimineaţă asupra situaţiei lui Mircea Lucescu. Cotidianul Fanatik susţine că Senol Günes a fost ofertat de federaţie, iar dacă va accepta, Lucescu va fi înlocuit de la cârma echipa naţionale.

889 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu ar putea fi demis de la naţionala Turciei

Mircea Lucescu ar putea fi demis de la naţionala Turciei

"L-am aşteptat de atâta timp pe Mircea Lucescu, dar e frustrant ce se întamplă. Dacă Güneş acceptă oferta, Lucescu va fi dat afara", notează jurnaliştii de la Fanatik.

În vârstă de 65 de ani, Günes pregăteşte formaţia campioană, Beşiktaş, cu care este aproape de calificarea în primăvară europeană a Ligii Campionilor. Antrenorul născut la Trabzon a reprezentat prima variantă pentru postul de selecţioner, dar Beşiktaş n-a fost de acord să-şi piardă tehnicianul, astfel că Mircea Lucescu a apărut în prim-plan. Günes a cucerit două titluri cu Beşiktaş, în 2016 şi 2017.

TITLURILE ZILEI

Mircea Lucescu a bifat şase meciuri pe banca Turciei. Cu el la timonă, naţioanala a înregistrat patru înfrângeri (2-0 cu Ucraina, 3-0 cu Islanda, 2-0 cu România şi 3-2 cu Albania), un egal cu Finlanda (2-2) şi o victorie cu Croaţia (1-0). Doi ani de contract mai are "Il Luce" cu turcii, salariul anual fiind de patru milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici